Hotels

Reizen Met Verhalen heeft een selectie gemaakt van de meest interessante hotels in Nederland en omstreken. Welke hotels dit zijn vind u hier onder:

 

Lloyd Hotel Amsterdam
Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is prachtig hotel gelegen aan de rand van het centrum van Amsterdam. Dit hotel onderscheidt zich doordat zij een zogenaamd 1 tot 5 sterren concept hanteren. Het hotel heeft zowel eenvoudige 1 sterren kamers als super-de-luxe 5 sterren kamers. Zo is er voor elke portemonnee een fijne kamer boekbaar.

Hotel The Exchange, Amsterdam
Fashion Hotel The Exchange ligt midden in het Amsterdamse centrum: aan het Damrak. Dit hotel is zeer uniek, aangezien alle kamers zijn ontworpen door studenten van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Elke kamer is daardoor uniek en zeer fashionable ingericht. Het hotel hanteert een 1 tot 5 sterrenconcept waarbij je eenvoudig, middenklasse of luxe kunt overnachten in onze hoofdstad.

Hotel De Vassy, Egmond aan Zee
Voor een heerlijke vakantie aan zee ben je bij Hotel de Vassy in Egmond aan zee altijd aan het goede adres. Het hotel heeft een ligging direct aan de Boulevard en vuurtoren en ligt 50 meter van strand, zee en twee minuten van de gezellige dorpskern.

Hotel Posthoorn, Monnickendam

Suitehotel en restaurant Posthoorn in Monnickendam is een luxe boutique hotel en Michelinster restaurant. De perfecte locatie in Monnickendam om exclusief te dineren en voor vergaderingen, feesten, recepties en trouwerijen.

Comments are closed.