Reizen

Authentiek Italiaans restaurant

Ga je vaak naar Amsterdam? Ga dan ook eens eten bij een échte Italiaan. Restaurant Ferelli’s in Amsterdam maakt de lekkerste authentieke Italiaanse gerechten.

Degelijke fiets voor een fietsvakantie

Wanneer je op een fietsvakantie gaat is het belangrijk op een goede fiets te rijden. De Fietsfabriek levert hele degelijke fietsen direct voor de deur af. Bestel eenvoudig online in de webshop.

Voetschimmel voorkomen tijdens het reizen

Voorkom dat bacteriën in je schoenen ophopen. Een schoenen droger zorgt binnen 25 minuten voor droge schoenen. Neem hem mee op reis en voorkom voetschimmel.

Parkeren op de luchthaven

Valet parking bij dusseldorf
Hyatt bij schiphol

Op fietsvakantie met kinderen

Kleine kinderen kunnen natuurlijk niet zo snel en ver fietsen als een volwasene. De bakfietsen zijn hiervoor een ideale oplossing. Kinderen hoeven niet zelf te fietsen, maar kunnen eenvoudig in de bak meereizen. Deze bakfietsen zijn er ook met trapondersteuning, hierdoor houd je het fietsen zelf ook veel langer vol.

Vakantie in Friesland

In Friesland kun je goedkoop een bungalow huren bij Bungalowpark Het Bosmeer.

Vakantie in Noorwegen

Geniet optimaal van de natuur op een camping in Noorwegen. Het afwisselende landschap en de meren zijn een lust voor het oog.

Duurzaam reizen met de elektrische scooter

Een elektrische auto is op dit moment nog aan de prijzige kant en biedt meer dan

Lekker lunchen in Den Haag

Bij Capriole Caf

Sushi eten in Apeldoorn

Ga naar Restaurant Green Leaf, sushi restaurant in Apeldoorn en geniet van de heerlijke Aziatische gerechten.

Duurzaam reizen met de elektrische scooter

Een elektrische auto is op dit moment nog aan de prijzige kant en biedt meer dan één zitplaats. Reis je graag duurzaam en reis je vaak alleen, dan is een elektrische scooter ideaal. Je vindt diverse elektrische scooters op Scooterspot.nl.

Fietsreis

Sta jij klaar voor een reis met de fiets? Ben je op alles voorbereid? Heb je bijvoorbeeld al een extra fietsband gekocht? Doe dat wel wees op alles voorbereid zodat je reis onvergetelijk wordt.

Camping Nunspeet

Trek er op uit met het gezin en ga lekker camperen bij Camping de Tol. Deze Camping in Nunspeet ligt vlakbij het veluwemeer.

Appartementen op Bonaire

Wil je even lekker weg naar een zonovergoten eiland als Bonaire, maar hoef je geen groot resort? Bij BnBBonaire kun je een appartement op Bonaire huren op een prachtige locatie.

Auto huren Amsterdam

Ook tijdens coronatijd is Enterprise open, zodat je mobiel blijft voor essentiële zaken. Je kunt een auto huren in Amsterdam tegen zeer scherpe tarieven.

De Schotel Shop: satellietschotels voor de camping

Kamperen is leuk, maar slecht weer kan de vakantie behoorlijk verpesten. Zorg er dus voor dat je ook in de caravan of camper kunt ontspannen. Wij adviseren je daarom om satellietschotels van De Schotel Shop aan te schaffen zodat je gewoon lekker binnen tv kunt kijken bij slecht weer.

Polaroid zonnebril

Op vakantie maak je van alles mee. Je ziet er van alles en dat kan alleen in de zomer met een prettige zonnebril! Overweeg dus een zonnebril bij voorbaat van het merk Polaroid.

Comments are closed.