Reisverslagen

In Zeeland kunt u genieten van de prachtige kustlijn, de mooie stranden en de historische stadjes en dorpjes. De perfecte plek voor een complete gezinsvakantie. Mol Travel heeft een breed aanbod vakantiehuizen op vertrouwde vakantieparken, zoals Landal GreenParks en Roompot. Bekijk de website eens om een idee te krijgen van de huisjes,de  bungalows, de appartementen en natuurlijk van de voorzieningen op de vakantieparken zelf. Een echte aanrader: http://www.vakantiewoningen-in-europa.nl/vakantiehuis-zeeland

Toe aan een overnachting op de Wadden? U kunt u eenvoudig online een bungalow huren bij Amelex Bungalowverhuur in Ameland.

Uitgelicht:

25 daagse Groepsreis Sulawesi (Indonesië). Een spectaculaire avontuur langs ongerepte landschappen, dorpen, valleien en regenwouden. 25 dagen vanaf 2580 euro p.p., dit is inclusief vlucht, accommodaties, ontbijt en reisbegeleider!

Gezamenlijke groepsreis door Indonesië?
Keuze uit meerdere groepsreizen in Indonesië van 20-27 dagen. 27 dagen rond de 2500,- euro p.p. Beleef een waar avontuur op de eilanden archipel. Reis met een groep waar je de cultuur, het land, de natuur en elkaar leert kennen. Indonesische groepsreizen zijn inclusief gids!

Rondreis maken door Indonesië?
De mooiste reizen in Indonesië zijn de rondreizen. Ontdek het kleurrijke land via een rondreis over de verschillende eilanden. Indonesië reizen van 20 dagen of meer rond de 1800,- euro p.p., eenvoudig op maat samen te stellen naar jouw wensen!

Comments are closed.