Een vakantie met de motor: welk land is geschikt?

Vietnam

Onze wereld is prachtig en elk land heeft iets unieks te bieden voor een motorvakantie. Vietnam biedt enkele van de beste motor road trips ter wereld. Maart en april (lente) en september tot december (herfst) zijn goede tijden om te gaan, aangezien de moessons in de andere maanden voor veel regen kunnen zorgen. Vietnam is een belangrijke toeristische bestemming voor veel reizigers die van motoren met honda chopper onderdelen houden. In feite is Vietnam uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemming voor toeristen in de wereld. De toeristische industrie is een van de belangrijkste industrieën in Vietnam. Naast zelf een road trip rijden op je eigen motor, kunnen toeristen ook tours boeken waarbij ze bij iemand achterop de motor het land door reizen.

Een mooie Vulcan voor roadtrips

Mensen zijn vaak bereid om meer te betalen voor een mooie Kawasaki Vulcan. Wat hier voor de meeste mensen aan bijdraagt is bijvoorbeeld dat de kawasaki vulcan motorfiets gemakkelijk te onderscheiden zijn van andere voertuigen door hun kleur, uiterlijk en geluid. Kawasaki eigenaren en liefhebbers hebben vaak hun best gedaan om een perfecte motor voor hen te creëren die ook lijkt op een echte krachtige motor waarmee je lange tochten kan maken en de mooiste roadtrips kan ondernemen. Er zijn tal van motorfabrikanten die hun best doen om een goed uitziende Kawasaki Vulcan motor samen te stellen, ook al betekent dit soms dat ze wat standaard onderdelen vervangen.

Een tocht door Roemenië

Als je van adrenaline houdt, kijk dan eens naar Transalpina en Transfagarasan in Roemenië. Doe een tocht door de Karpaten waarbij je langs Boekarest komt. De beste tijd om dit te doen is in de zomer of in de vroege herfst. Neem voor de zekerheid harley davidson sportster montagekits mee, je weet maar nooit wanneer je ze nodig hebt. Tijdens deze tocht kan het namelijk voorkomen dat het volgende dorp heel erg ver weg is. Het is dan nog maar de vraag of ze in dat dorp de reserveonderdelen hebben die je nodig hebt. Er zijn veel andere mooie plaatsen in Roemenië in de buurt van de Karpaten, en er zijn ook uitstekende motorroutes in Roemenië. Ga met je chopper niet van de weg af. Als je dit per se wil, kan je beter een ander type motor meenemen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.