Hier moet je op letten tijdens de vakantie

Vakantie, wie houdt er niet van. Nederlanders gaan graag of vakantie en bezoeken dan ook vaak verre bestemmingen. We bereiden ons over het algemeen best goed voor op allerlei zaken. Waar zijn de dakdragers voor de auto gebleven, past alles wel in de dakkoffer en heb ik al mijn kleding wel in de koffer zitten? Allemaal vragen die we voordat we op vakantie gaan moeten beantwoorden. Het is dan ook belangrijk om je goed voor te bereiden. Echter horen we vaak dat mensen zich op de vakantiebestemming zelf minder goed hebben voorbereid. Vooral bij een avontuurlijke vakantie is een goede voorbereiding heel belangrijk. We horen vaak dat mensen bij thuiskomst zien dat ze gebeten zijn door een teek, omdat ze geen anti teken broek hebben aangeschaft voor hun wandeling door de bossen.

Tips om niks te vergeten

We vergeten allemaal wel eens iets. Ik geef je graag een aantal tips zodat je geen belangrijke zaken kunt vergeten.

Er is niks handiger dan het maken van een vakantie checklist, of je nou op relaxvakantie gaat of op een actieve vakantie. Door het maken en afvinken van een checklist weet je zeker dat je niks vergeet. Je kunt deze checklist verdelen in het meenemen van spullen en het uitvoeren van taken. Bijvoorbeeld: het meenemen van kleren en de auto naar de garage brengen voor een vakantiecheck.

Check je belangrijke documenten

Als je met het vliegtuig gaat dan in het erg belangrijk dat je je zaakjes in orde hebt. Check ruim voor je vertrek (minimaal 4 weken) of je paspoort of id kaart nog geldig is. Zo voorkom je vervelende verassingen op het vliegveld. We kennen allemaal wel iemand die zijn vakantie naar het verre buitenland kon annuleren, omdat ze niet gecheckt hebben of hun paspoort nog wel geldig is.

Ook als je met de auto een verre reis buiten Europa maakt dan is het bovenstaande erg belangrijk.
Ik hoop dat je met deze tips goed voorbereid op vakantie gaat en een geweldige vakantie hebt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.