3 redenen waarom je eens moet interrailen

Met interrail kan je met slecht één pas zeven dagen onbeperkt met de trein reizen in maarliefst dertig Europese landen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, echter bestaat het echt. Wil je goedkoop en gemakkelijk door Europa reizen? Dan is de Interrail Global Pass dé oplossing!

Het reizen met de trein geeft je een geweldig gevoel van vrijheid en de mogelijkheid om voordelig heel veel van het prachtige Europa te zien. Daarom hebben wij 3 redenen waarom je eens moet interrailen op een rijtje gezet.

Last minute

Er zijn verschillende soorten Interrail tickets. Zo heb je verschillende passen met allemaal een ander aantal reisdagen. Van 5 reisdagen tot een volle maand met de trein reizen. Welk ticket het beste bij jou past is natuurlijk afhankelijk van de plannen en tijd die je hebt. Een groot voordeel van Interrail is dat je onderweg je plannen nog kan aanpassen. Wil je Interrailen om steden te bezoeken en valt een stad een beetje tegen? Dan kan je gemakkelijk de planning aanpassen en sneller door naar de volgende stad.

Vrijheid

De vrijheid die je hebt met Interrail is misschien wel dé belangrijkste reden om eens deze ervaring te beleven. Met een Interrail ticket kun je wel dertig landen in Europa bezoeken. Van Frankfurt tot Budapest en nog veel meer. Je kan gaan en staan waar je wilt wanneer je een Interrail pas in bezit hebt.

Veel landen voor weinig geld

Doorgaans is het reizen naar Europese steden erg duur. Als je een vliegticket en meerdere treinreizen los koopt dan kom je al snel op duizenden euro’s. Met een Interrail ticket ben je tussen de 200 en 500 euro kwijt. Afhankelijk van het gewenste aantal reisdagen en de planning van de reisdagen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.