De beste plekken om bier te drinken op aarde

Je bent een reislustig persoon, anders ben je niet op dit blog terecht gekomen. Overal op de wereld wordt bier gedronken, het is ook niet voor niets het meest gedronken drankje ter wereld. Omdat zelf bier brouwen helemaal niet zo heel moeilijk is om te doen, lukt het mensen in alle landen. Bezoek je de volgende landen, vergeet dan niet om er een biertje te gaan drinken.

Schotland

De oprichters van de brouwerij Brewdog hebben een fanatisch idee uitgewerkt. Zij zijn een hotel gestart waarop je in iedere kamer een biertap kunt vinden! Schenk je eigen bier op je kamer. Het hotel is uniek ingericht en ziet er zeer netjes uit.

Dit hotel is ideaal om met je vrienden te bezoeken tijdens een vriendenweekend of week.

Letland

Als je aan bier denkt, denk je niet direct aan Letland. Maar niks is minder waar, Letland is echt een bier land! Het is er zeer goedkoop (voor ons begrip) en ze hebben genoeg brouwerijen die jij kunt bezoeken.

Denk bijvoorbeeld aan: Valmiermuiža Craft Brewery

Mexico

Tequila, tequila, tequila en sombrero’s! Daar denk je al gauw aan bij Mexico. Maar een Mexicaans biertje op zijn tijd kan helemaal geen kwaad. Dit land is in onze lijst opgenomen omdat het vooral na alle actieve activiteiten uit de andere landen ook wel eens lekker is om in de volle zon op een strandbedje bij te komen. Ze spreken Spaans in Mexico, dus neem tijdens het ontspannen een lekkere cerveza!

België

België is een echt bierland. België liep jaren lang voorop de bier innovatie. Zij zijn groot geworden met het schenken van Blond, Dubbel, Tripel en Quadrupel. In een gemiddeld Belgisch speciaalbier café vind je wel 500 tot 1000 verschillende flesjes bier. Een leuke plek om een bier te gaan drinken is de kroeg Het elfde gebod in Antwerpen. Je zit tussen de Maria beelden en de menukaart is enorm.

This entry was posted in Reizen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.