Genieten in eigen land?

Wil jij een leuke vakantie, weekend of dagje uit beleven en denk je dat dat in het Nederland zelf niet mogelijk is? Dan heb je het mis! Beleef een dagje spa en wellness en ontdek wat pas echt ontspannen is. Geniet van een heerlijke overnachting en vergeet je drukke leventje voor heel even. Jezelf verwennen is tenslotte toch het allerbelangrijkste. Hier lees je hoe en waar je deze ontspanning kunt nuttige en nog wat leuke weetjes van de omgeving.

Omringt worden door een oase van groen.

Mooie luxe kamers en al de comfort eromheen is natuurlijk heel erg fijn voor de juiste ontspanning. Maar wat toch vaak blijkt is dat de natuur de meeste rust van de mens naar boven haalt. Hotel & Wellness Zuiver bevindt zich dan ook aan een mooi stukje bos aan de rand van Amsterdam. Het heeft een gigantische bostuin met baden, bedden en pools. Het is dan ook  een heerlijk gevoel als jij net uit de sauna komt en daarna even een lekkere frisse neus buiten kan halen. Tenslotte blijkt het ook super goed voor je te zijn om van heel warm naar heel koud te gaan. Het wordt dan ook  vaak aangeraden om na de sauna buiten het koude bad in te dompelen. Of dobber lekker weg in het buitenbad van wel 40 meter lang. Maak een kleine wandeling door de bostuin of ga lekker op een bedje ontspannen van al het moois om je heen. Zuiver is dan ook in elke zin de juiste plek om totaal te ontstressen.

Dagje uit compleet maken?

Tussen je ontspan momentjes en overnachtingen in kun je natuurlijk er ook nog even uit gaan. En laat Hotel & Wellness Zuiver nou net 15 minuutjes van het hart van de stad Amsterdam zijn. Uiteraard valt hier genoeg te beleven van shoppen tot fietsen en van terrassen tot museums. Pak de fiets en ontdek een stukje Amsterdam nu je er toch zo dichtbij bent. Maar ook na zo’n vol geboekte dag met leuke geplande uitjes is het natuurlijk belangrijk om ook de juiste rust uit je dag te halen. Uiteindelijk wil je toch ontspannen uit je vakantie terug komen. Sluit je dag af met een heerlijk culinair hapje en rust uit in één van de stijlvolle hotelkamers van optimale comfort en kwaliteit.

Uiteraard valt er in Zuiver nog zoveel meer te beleven. Je kunt genieten van sauna’s, baden en heerlijke massages. Twijfel niet en gun jezelf een dagje offline!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.