Het vakantiegeld goed besteedt met een rondreis door Indonesië

De maand mei is voor veel mensen een mooie maand. Niet alleen vanwege het weer maar ook het loonstrookje speelt een grote rol in de gemoedstoestand voor vele Nederlanders. Het vakantiegeld wordt namelijk gestort. Je kan er schulden mee aflossen, kleding van kopen en nog veel meer. Maar is dat wel een slimme zet?

rondreis door indonesie

Op vakantie rust je echt uit

Het hele jaar werk je hard. Dag in dag uit vroeg opstaan, zwoegen achter je computer of beuken in een andere werkomgeving. Een vakantie heb je dan echt verdiend. Een vakantie binnen Europa is altijd een optie, maar heb je wel eens gedacht aan Indonesië rondreizen? Dat is heel wat anders dan de Costa’s en eten bij Friet van Piet in bijvoorbeeld Salou.

Indonesië rondreizen betekent waar voor je vakantiegeld

In Zuidoost – Azië daarentegen stap je een nieuwe wereld binnen. Een andere cultuur, een ander geloof en andere weersomstandigheden. Vol inspiratie keer je terug op Nederlandse bodem. De kern van Indonesië individuele rondreis is dat je een nieuwe ervaring rijker bent en met veel nieuwe energie weer aan het werk kan.
Het kan natuurlijk zijn dat je hele andere prioriteiten hebt dan een rondreis door Indonesië. Niks is verplicht. Het is immers jouw vakantiegeld. Echter is het goed je erop te wijzen dat het echt de moeite waard is.

Vaccinaties en andere adviezen

Ben je overtuigd en klaar om te gaan. Let dan goed op. Voor dat je het vliegtuig instapt word je geadviseerd je te vaccineren tegen Hepatitis A , Difterie, Tetanus en Polio. Dan zal jouw Indonesië rondreis nog aangenamer zijn. Nederland is een doorontwikkeld land. Dit in tegenstelling tot Indonesië waar drinkwater bijvoorbeeld niet gefilterd wordt. Daarnaast is Indonesië een heerlijk land voor bepaalde muggensoorten om er te vertoeven. Leuk zal je denken? Zeker. Totdat je geprikt wordt. De mug spuit parasieten in het bloed waardoor je Malaria kan krijgen. Een symptoom hiervan is hevige koorts. En dat gun je niemand.
Kortom, een vakantie naar Indonesië betekent waar voor je geld. Vaccineer je wel goed om ziektes te voorkomen. Alvast veel plezier.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.