Hoe kies je een koffer?

Het aanschaffen van de juiste koffer aanbiedingen is niet altijd makkelijk. Je hebt de keuze uit veel formaten en koffer aanbiedingen, waar je duizelig van kan worden. We geven je graag een aantal tips om je te helpen de beste koffer aanbiedingen te selecteren.

Bepaal waar je koffer voor zult gebruiken

Wil je een koffer voor vliegen, autorijden, cruisen of een ander doel? Maak voor vliegtuigreizen kennis met de bagageregels van de luchtvaartmaatschappijen die je wilt nemen. Als het voor roadtrips is, zoek dan naar tassen die soepel genoeg zijn om je achterbak optimaal te gebruiken. Platte, stijve bagage is optimaal.

Overweeg hoe je de koffer opslaat

Zodra de met je koffer thuiskomt, waar zet je hem dan neer? Harde koffer aanbiedingen zijn de meest meedogenloze; je kunt ze niet in een opslagruimte persen. Zachte, flexibele koffer aanbiedingen hebben een beetje vering aan de voor- en achterkant. Als je geen plaats hebt om een staande koffer te kopen, moet je je misschien beperken tot opvouwbare tassen.

Weet welke maat koffer aanbieding kiezen

Dit hangt voornamelijk af van de lengte van je reis en, als je vliegt, beperkingen van de luchtvaartbagage. Het hangt ook af van je eigen gewoonten. Sommige mensen kunnen twee weken voort met hun handbagage. Het is handig om naar koffer aanbiedingen te zoeken die je genoeg ruimte geven, maar ook niet te groot zijn.

Restricties luchtvaartmaatschappijen koffers

Elke koffer die groter is dan handbagage, moet worden gecontroleerd. De meest gangbare formaatopties zijn 60 tot 75 inch in hoogte. Je kunt koffers zo groot als 90 cm vinden, maar neem contact op met je luchtvaartmaatschappij voor de maximale afmetingen. Er is meestal een maximumgewicht, met extra toeslagen voor extra gewicht per tas. Denk dus goed na over de maat van de koffer aanbiedingen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.