Ideaal voor op reis: de comfortabele Birkenstock slippers

Heb je snel last van je voeten? Dan zullen je voeten je dankbaar zijn als je een paar comfortabele Birkenstock slippers aandoet. De welbekende schoenenfabrikant is een Duits familiebedrijf dat al 230 jaar ervaring heeft met het maken van schoenen en slippers. De geheimen van de schoenmakerij zijn generatie op generatie doorgegeven in de familie Birkenstock.

Geliefde slippers en sandalen

De Birkenstock sandalen hebben een grote groep loyale fans die niet zonder deze schoenen kunnen en zij dragen ze dan ook vol trots. Ondanks de lange geschiedenis van Birkenstock, gaat het bedrijf altijd met de tijd mee en speelt ze in op de laatste modetrends.

Toch zul je ook jaar in jaar uit de klassieke ontwerpen blijven zien in hun collectie, die door de jaren heen steeds populair zijn gebleven.

Zo is de Birkenstock Boston bijvoorbeeld een erg populair model. Deze klomp heeft een dichte neus en kun je gemakkelijk aan en uit doen als een slipper. Deze schoen heeft dus geen afgesloten hiel-stuk.

Vooral onder mannen is dit model erg populair. Deze Birkenstock-klomp is verkrijgbaar in allerlei soorten leer en suède en men kan ook kiezen uit allerlei kleuren. Een ander geliefd model is de Birkenstock Arizona.

De Birkenstock Arizona sandaal heeft twee banden over de wreef zitten, verder is deze sandaal verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, materialen en designs.

Trouw aan haar klanten

Het moederbedrijf luistert graag naar haar klanten en het merk neemt sommige suggesties die de klanten geven, soms ook echt in overweging. Toch zal Birkenstock bij het ontwerpen en produceren van de schoenen nooit inleveren op kwaliteit en comfort.

De Birkenstock slippers hebben een unieke stijl en deze schoenen hebben zich inmiddels wel bewezen door de honderdduizenden trouwe fans die al jaren op een comfortabele manier hierop rondlopen.

Duurzaam en verantwoorde slippers

Birkenstock heeft ook veel tijd geïnvesteerd in de verduurzaming en vergroening van de bedrijfsprocessen. In de fabrieken zijn de machines en apparatuur waarmee de schoenen gemaakt worden, allemaal “groen”. Dit wil zeggen dat de machines speciaal ontworpen zijn om op minder energie te draaien en minder hitte te produceren.

De schoenen worden trouwens allemaal in Duitsland geproduceerd, wat de productielijn efficiënter en korter maakt. Bovendien kan de schoenfabrikant op deze manier betere en strenge kwaliteitscontroles houden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.