Op vakantie in de Ardennen Augustus 2018: ons verslag

Dit jaar hebben we eens wat anders gedaan. Normaliter gaan we naar de Spaanse costa, of naar de Griekse of Turkse resorts. Maar dit keer hadden we niet echt zin in weer vliegen. Daarbij oma ging mee en die kan sowieso niet vliegen. Dus we zochten naar iets dichterbij huis, maar wel met mooie natuur want we zijn alle natuur liefhebbers.

Voor de hand ligt de Ardennen. Dichtbij huis maar toch over de grens dat je wel het vakantiegevoel krijgt. Op vakantie in eigen land vinden we namelijk ook niets. Dus gingen we op zoek naar een fijne camping in de Ardennen. Na wat rondzoeken vonden we deze natuurcamping: https://campingardennen.nl/. Na het lezen van een groot aantal positieve beoordelingen is de keus gevallen op deze camping. We zagen dat ze ook een groot aantal activiteiten en animatieprogramma hebben voor de kids dat deed ons ook beslissen om deze camping te nemen want de kinderen zullen zich zo geen moment vervelen.

Oma die wandelt graag en gelukkig zijn er ook voor haar opties zoals beschreven hier. Wij de ouders hebben gekozen voor kanoën. Mijn man wordt daar echt gelukkig van en ik vind het ook wel leuk. Nou ik moet aantekenen dat het echt een prachtige omgeving is bij Durbuy. Echt een hele fraaie natuur. We hebben ook nog een hert gezien! Ja in de Ardennen kun je die zomaar ineens tegenkomen. Lekker gegeten ook, genoten van het Bourgondische leven daar in België.

Iedereen heeft het wel naar zijn zin gehad en het was al met al een uitermate geslaagd uitje. We zijn in totaal twee weken gebleven op de camping. Ik denk dat ik namens iedereen spreek dat dit zeker voor herhaling vatbaar is, en misschien gaan we volgend jaar wel weer, naar dezelfde camping, want why change a winning team?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.